Just nu pågår en förändring som kommer leda till en revolution i din kropp. Maten vi äter kommer bli så anpassad för vår hälsa att läkemedelsindustrin kommer förlora miljarder på att färre blir sjuka.
 
 
Nyhetsbrev nr 1-2, 2017
 
Detective marketing logo
 
 
 
Blog  |   Föreläsning  |   Konsultation  |   Kontakt
 
 
 
 
En revolution i din kropp
 
En revolution i din kropp
 
Trender är förändring i olika stadier. Just nu pågår en förändring som kommer leda till en revolution i din kropp. Maten vi äter kommer bli så anpassad för vår hälsa att läkemedelsindustrin kommer förlora miljarder på att färre blir sjuka.
 
Sharkonomics ser förändring komma upp till ytan i tre olika stadier:

Synlig förändring (på ytan)
Vi förstår nu att det vi äter kan gör oss sjuka och söker efter lösningar. Alternativ hälsomat växer fram och matlådor transporteras direkt hem till magen.

Möjlig förändring (synliga skuggor)
Kroppen har en fantastisk förmåga att balansera sin egen hälsa om exakt rätt näring tillförs. Nya mätinstrument (klockor etc.) kan berätta exakt vad din kropp behöver i näring.

Otänkbar förändring (på djupet)
Mycket av det otänkbara finns ofta redan, vi har bara inte belyst det på grund av att verkligheten ofta sitter fast i sin egen historia. Redan idag finns det 3D matskrivare (se video) som skriver ut mat direkt på tallriken. Den maten kan anpassas efter din kropps behov och vad du gjort idag exempelvis tränat och därför behöver mer protein. Kombinerar man den möjligheten med kunskap om hur kroppen reparerar och balanserar sig själv med rätt matintag så kommer stora delar av dagens mediciner inte behövas.

Allt ovan finns redan synligt på marknaden. Problemet mot förändring är ofta intressekonflikter och att det är lättare att spara energi och vara konservativ än att ta tag i förändringens kreativa möjligheter. Hur kommer dessa förändringar påverka matdistributionsbranschen samt IT-, och hälsobranschen? Delar av läkemedelsindustrin kommer inse att den friska vägen är mer lönsam både i mental och- ekonomisk vinst.

Vilka trender = förändringar påverkar er bransch? Beskriv de tre olika stadierna?


Pressklipp: Byggbranschen jagas av hungriga it-hajar
Byggbranschen jagas av hungriga it-hajar, Bygg Världen, Susanne Bengtsson.
 
 
 
 
LinkedIn   Facebook   Twitter   Youtube   Mailafriend
  Topp 10 av 1513 poster från vår blogg
Nr 1: Digital sharks will attack: the eight-trillion-dollar construction industry alla topp 10 blogg poster.
 
 
 
 
 
Sharkanomics - book cover   Fall of PR - book cover   One - book cover   DM third edition - book cover  
 
08-651 44 54 | 0704-44 33 54
Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden
Citera oss gärna, men ange källan DetectiveMarketing.com
 
Powered by:
powered by webpower